Üye Girişi Yapmamışsınız Ya Da Zaten Bir Myalem.Net Forum Paylasim Portaliniz.. Üyesi Değilsiniz. Forumlardan Yararlanabilmek Vede Bize Destek olmak İçin Üye Olmalısınız. Lütfen Buraya Tıklayarak Üye Olunuz.
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
![]() |
|
|
#1 |
![]() O Şimdi Jandarma Üyelik tarihi: Oct 2008
Teşekkür Et: 6 24 Mesajına 31 Kere Teşekkür Edlidi
|
Yazar: Adil Bülbül ( aCoustiC )
[Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] adresine baglanarak gerekli olan eggdrop yaziliminin guncel surumunu indirebiliriz hgesaplardaki eggdroplar genelde eski olmaktadir karsilastirma yaparak kurulum yapmaniz onerili guncel eggdrop dosyamiz ftp://ftp.eggheads.org/pub/eggdrop/s...p1.6.17.tar.gz adresinden indirilmektedi Kuruluma baslayalim: Acount'unuzda wget kullanimi yasaklanmamis kullanicilar wget ftp://ftp.eggheads.org/pub/eggdrop/s...p1.6.17.tar.gz komudu ile eggdrop yazilimini hesaplarina indirebilirler ![]() Adım1 : Kurulum icin dosyalar aciliyor tar zfx eggdrop1.6.17.tar.gz cd eggdrop1.6.17 ./configure ![]() Adım2 : configure isleminden sonra Type 'make config' to configure the modules, or type 'make iconfig' to interactively choose which modules to compile. mesajıyla karsilasiyoruz burada kurulumun 2. adimi icin "make config" veya "make iconfig" komutlarinin kullanilabilecegini soylemekte. ![]() Adım3 : make config isleminden sonra You can now compile the bot, using "make". mesajı ile karsilasildiginda gerekli butun yazilimlarin gerekli dizinlere yuklendigini ve kurulumun baslamasi icin make komudunun kullanilmasi gerektigi soylenmektedir. ![]() Adim4 : make install isleminden sonra Now run "make install" to install your bot. mesajı ile karsilasildiginda make install komudunu kullanarak botunuzu calismaya hazirlayabilirsiniz denmektedir ![]() Adım5 : Installation completed. mesajıyla karsilasildiginda bu mesaj kurulumun tamamlandigini belirtmektedir Remember to change directory to /home/xxxxxxxx/eggdrop before you proc eed. Mesajı da size eggdrop'un kuruldugu dizini gostermekte /home/xxxxxxxx/eggdrop dizini icerisine butun hizmetler yuklenmis ve gerekli conf duzeneginizi artik bu dizin icerisinde yapabilirsiniz. cd ../eggdrop komudunu kullanarak gerekli dizine bir harekette gecmek mumkundur. ![]() Kurulum icin gerekli tum adimlar basariyla tamamlanmis ve yalnizca conf duzenegi yapilarak eggdrop bot sunucuya baglanmalidir conf duzenlemek icin [Linkleri görebilmek için üye olmalısınız. Üye olmak için tıklayınız...] sayfasindaki shirbaz link'ini kullanabilirsiniz.[img][/img alintidir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Çaylak Üye
Teşekkür Et: 0 0 Mesajına 0 Kere Teşekkür Edlidi
|
我们是一批来自深圳的外贸小卖家,曾经在国内非常有名的,目前在媒体上铺天盖地报道的美女 Ceo王树彤创立的敦煌网上做点外贸生意。如今我们这些人,被敦煌网强硬野蛮扣押我们的货款,高达100多 万元!2个星期前,我们集体做火车上京找敦煌网协商解决此事,结果屡次被敦煌网以各种理由拒绝;在我们被逼 无奈,无处伸冤的情况下,只好选择用网络的方式,向媒体披露事实真相,讨回公道! 敦煌像大家都知道 的淘宝一样,在交易成功后,会先将买家的钱扣住,待客户收到货物,并确认货物满意的情况下,交易款项才会支 付给卖家。而在今年2010年3月初我们部分卖家的一些应支付款项(也即买家已经收到货并确认没问题的订单 款项),被敦煌网在没有预先通知的情况下,强行冻结!与此同时,这些卖家账号的产品被全部下架,不能再销售 !电话过去无人理睬,我们要求解释款项被冻结原因和理由时,也没有任何人给出一个解释!此事尚未平息,20 10年6月10号左右,又有一大批深圳卖家账号被冻结,所销售商品也全部被下架,这些账号也不能再登陆后台 进行访问,此时我们这些深圳卖家被敦煌网强硬野蛮扣押的正常销售款项,已高达100多万元! 这10 0多万元,对于ceo王树彤来说,也许不值一提。而对于我们这些从父母从亲朋好不容易筹来创业款项,猫在几 平米的出租房里十几个小时盯在网络上,渴望讨生活的农村年轻人来说,这100多万是我们的活命钱,更是我们 正正当当辛辛苦苦赚来的销售款项!敦煌网,你凭什么说扣就扣?就因为你是一个平台,你就可以这样欺压我们这 些普通的卖家?就因为你很有名了,你就忘记了基本的商业道德??? 为此事,我们屡次与敦煌网交涉无 果,连个合理解释都得不到!无奈之下我们将敦煌暴行诉诸网络,希望各位网友能通过您的回贴,将些事引发媒体 关注,还给我们应有的公道!
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|